Terug naar de beginpagina - Home !
   
Telefoon : 035 694 39 66
Vanuit Belgi +31 35 694 39 66

start  |  aanbiedingen  |  nieuws  |  nieuwsbrief  |  FAQ  |  contact- en bedrijfsinformatie  |  algemene voorwaarden  |

Hier bent u : start > wijnkistenrek burgundyrack


     

BurgundyRack, de enige in zijn soort

De beste oplossing voor uw Bourgognekisten. Door meerdere BurgundyRacks naast en op elkaar te plaatsen, creert u in korte tijd een zr praktisch en professioneel wijnkistenrek. Ieder Rack is uitgerust met een volledig uitschuifbaar plateau. Elke fles in de wijnkist is goed te bereiken en dat met een minimale fysieke inspanning, want daarvoor staat de soepellopende lagering namelijk garant. Het hanteren en beheren van een voorraad wijnkisten is nog nooit zo veilig en simpel geweest.
De BurgundyRacks zijn zr stijf geconstrueerd, hetgeen in hoge mate bijdraagt aan de stabiliteit van een samengesteld kistenrek. Het BurgundyRack-systeem is niet te combineren met het CollectionRack systeem, voor individuele flessen. Aangezien kleur en uitstraling identiek zijn kunt u beide systemen uiteraard wel nst elkaar plaatsen.


Kenmerken
- geschikt voor meerdere kistformaten (zie overzicht)
- volledig uitschuifbare soepellopende leggers
- alle flessen zijn te bereiken
- moderne stijlvolle uitstraling
- eenvoudig te beheren m.b.v. magneetlabels
- duurzaam en onderhoudsvrij
- eenvoudig te plaatsen


Passende kistformaten
- standaard Bourgognekisten voor 6 en 12 flessen
- Imperialkisten (6 liter fles)
- Italiaanse wijnkisten voor 12 flessen
- Bordeauxkisten 12 flessen, overmaats (Mouton, etc.)
- kartonnen dozen
- Limited Edition kisten
 

Onderdelen en prijzen 

  

 

  

 

BurgundyRack
Prijs : op aanvraag
25h x 60b x 36d cm. - 8,6 kg.

  

Voet
Prijs : op aanvraag
3h x 60b x 10d cm. - 4 kg.

  

Magneetlabel
Prijs : op aanvraag
1h x 6b cm.

  

 

  

 

 
 


Montage
Ieder BurgundyRack wordt voorgemonteerd afgeleverd, daaraan hoeft u  niets te doen. Het combineren is supereenvoudig gemaakt. Gn boutjes, moertjes en ringetjes meer, maar enkel handige drukknopjes. U begint met een enkele of dubbel zo brede voet, stapelt de BurgundyRacks op elkaar, lijnt de gaatjes boven elkaar uit en drukt het knopje in. Ieder element is voorzien van een bevestigingsstrip, waarmee u het rack (desgewenst) aan de muur kunt bevestigen.


Transport, levering en levertermijn
De levertermijn van de BurgundyRack wijnkistenrekken bedraagt meestal circa anderhalve week. Alle bestellingen worden, direct naast de vrachtwagen, op wegwerppallets geleverd. U wordt van tevoren op de hoogte gesteld van de leverdatum en eventueel van het te verwachten levertijdstip. Dit laatste is veelal echter niet mogelijk, de tegenwoordige verkeerssituatie is vaak moeilijk in te schatten.

 

     
     
     
ConAc