Terug naar de beginpagina - Home !
   
Telefoon : 035 694 39 66
Vanuit België +31 35 694 39 66

start  |  aanbiedingen  |  nieuws  |  nieuwsbrief  |  FAQ  |  contact- en bedrijfsinformatie  |  algemene voorwaarden  |

Hier bent u : start > wijnrek kera-6


     

KERA stapelbaar wijnrek van baksteen

Eenvoudig en doelmatig stapelsysteem
Richt zelf in korte tijd een praktische wijnkelder in. Met de KERA wijnrekstenen is dat geen enkel probleem. Met de verkrijgbare modellen is er voor vrijwel iedere ruimte een passende oplossing te bedenken. U kunt uiteraard simpelweg een wijnrek bouwen maar ook een scheidingswand of, met behulp van bijvoorbeeld meubelpanelen, een fraaie toonbank of bar. Voorbeelden hiervan treft u hier aan.


Gunstige materiaaleigenschappen
Vanwege hun poreuze eigenschappen zijn deze stenen zeer geschikt om wijn in op te slaan. Doordat de stenen bij afkoeling van de omgeving vocht opnemen en dit weer afstaan bij temperatuurstijging, worden snelle temperatuurschommelingen vermeden. Dit laatste is één van de belangrijkste voorwaarden bij het verantwoord opleggen van wijnen. 


Breed inzetbaar en praktisch
Iedere wijnfles komt in zijn eigen gat te liggen, dit betekent dat de andere flessen niet onnodig hoeven te worden beroerd tijdens het pakken of zoeken van een bepaalde wijnfles. Ieder gat heeft een diameter van 10 cm. In de stenen passen wijnflessen met een maximale inhoudsmaat van 1 liter en champagneflessen met een maximale inhoudsmaat van 0,75 liter.


Plaatsing
Op een harde ondergrond die goed vlak en waterpas is kunnen tot 6 stenen los op elkaar worden gestapeld. Wilt u hoger stapelen dan is het gebruik van mortel of tegellijm sterk aan te bevelen.

 

Prijzen en afmetingen

    

Kera 6-gats Bestel>>
Opslagcapaciteit : 6 flessen
Afm. (b/h/d) : 37/25/24 cm., gew. : 16 kg.

Aantal  Stuksprijs incl. transport* 
€ 40,50 
12 € 31,50
16  € 27,50
20 € 25,00 
24 tot 48  € 22,00 
48 tot 72  € 21,20 
72 tot 96  € 20,50 
96 of meer  € 20,10 
*Bedragen incl. 19% BTW. 
 
 
Wijnrek Kera 6
 
 

Levering en transportkosten
De levertermijn van deze producten bedraagt circa 1 week, na ontvangst van uw (aan)betaling. Voor de afname van deze stenen geldt een minimum aantal van 8 stenen per soort. De bezorging, op straatniveau en direct naast de vrachtwagen, is bij de prijs inbegrepen. Zelf afhalen is niet mogelijk.


Betaling
Orders tot € 250 dienen geheel bij opdracht te worden voldaan. Orders vanaf € 250 kunnen achteraf worden betaald, een aanbetaling van € 50 is in dit geval vereist. Ingeval van vooruitbetaling is er een korting van 1,5% van toepassing op het totale orderbedrag. Levering onder rembours is niet mogelijk.

     
     
     
© ConAc