Terug naar de beginpagina - Home !
   
Telefoon : 035 694 39 66
Vanuit BelgiŽ +31 35 694 39 66

start  |  aanbiedingen  |  nieuws  |  nieuwsbrief  |  FAQ  |  contact- en bedrijfsinformatie  |  algemene voorwaarden  |

Hier bent u : start > aromabar wijngeuren


     

Wijn echt proeven vergt een geoefende neus

Welkom in de wereld van de wijngeuren. Met de AROMABAR wijngeuren leert u de in wijn voorkomende geuren en smaken herkennen. U zult na verloop van tijd in staat zijn; druivensoorten en wijnstreken te herkennen en uw wijnen te beoordelen en classificeren. Speel met de geuren en probeer eens te raden om welke geur het gaat. Vergelijk het bouquet van uw wijn met de geuren in de flacons. U zult zien dat uw neus snel te trainen is en hoe eenvoudig het dan is om wijnen en hun geuren te benoemen. Verheug u op een doordachte training van uw wijnneus, waarmee u in onvermoede dimensies van het "wijngenot" kunt doordringen.

De geuren zijn vele jaren houdbaar, mits men de flacons na gebruik zorgvuldig sluit en in het donker bewaart. De meegeleverde verpakking is hiervoor bij uitstek geschikt.

Een uniek voordeel van de AROMABAR flacons is dat deze zijn voorzien van een sterk gereduceerde opening, waardoor er, zelfs wanneer de flacon op de kop wordt gehouden, niets ongecontroleerd uit druppelt. Een omgestoten flacon zal niet zomaar leeglopen op de proeftafel. Dit scheelt ergernis en geld.

Kenmerken AROMABAR
- verkrijgbaar in 3 talen; Duits, Engels en Frans
- 5 thematische assortimentdozen
- 1 complete assortimentsdoos
- levering inclusief instructieboekje
- flacons met gereduceerde opening

AROMABAR is het perfecte cadeau voor de wijnliefhebber die door middel van zelfeducatie zijn kennis wilt uitbreiden. Daarnaast worden de producten van AROMABAR door wijnprofessionals gebruikt tijdens opleidingen en proeverijen.


 

 

AROMABAR assortimentsdozen

De AROMABAR assortimentsdozen bevatten de wezenlijkste aroma's van een bepaald thema, te weten; rode wijnen, witte wijnen, eikengerijpte wijnen, foutgeuren en chocoladegeuren. Elke stijlvolle verpakking bevat een twaalftal geurflacons. Breidt uw kennis uit en train uw neus voor wijn. Ideaal voor wijnkenners en een uitstekend geschenk voor de wijnliefhebber.
Bestel on-line! of Meer info>> 

AROMABAR premium edition

Van wijnamateur tot wijnspecialist, de AROMABAR Premium Edition maakt het mogelijk. Welke wijnliefhebber wil het niet, zijn kennis op speelse wijze uitbreiden ? Voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot wijnspecialist bestaat er nu een "school voor het reukorgaan", de AROMABAR Premium Edition. De prachtige kist met 60 geurflacons is ideaal om het herkennen van geuren te trainen. Talloze sommeliers en wijnexperts gebruiken de Premium Edition om hun reukzin te verbeteren.
Bestel on-line! of Meer info>>

     
     
© ConAc